torstai 31. tammikuuta 2013

Keijosta & kuvia campbelleista

Ja olisihan se pitänyt arvata, että meidän Keijo Kotkansiivellä on KNIKKI! Just kun mulle olis tulossa sille morsian.. Niin mun tuuria..

Noh, jotain positiivista kuitenkin, sain viimein kuvattua meidän ihanaiset pämpsy poitsut <3 Kyllä nämä kaverit ovat antaneet itsestään niin hyvän kuvan, etteivät taida viimeisiksi jäädä ;)

Kuvausreissulle pääsyn johdosta herraset saivat puhtaan kodin ja uusia virikkeitä, vaikuttivat kovin tyytyväisiltä, kun takaisin pääsivät.

Sanokaa hei Urpolle ja Turpolle!

3 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän suloisia kavereita ♥ Cämpsyt olis niin kivoja, mutta jotenkin tuntuu, että poikaset tahtoo olla kiven alla :/ Ehkä vielä joskus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, ei tunnu mistään löytyvän.. Itse hankin nämä kaveriltani, tuskinpa ilman häntä näitä meiltäkään löytyisi, vaikka katseltu onkin.. Ja etenkin, jos nyt pari kasvattajaakin meinaa lopettaa kasvatuksen niin mietityttää mistä näitäkään enää saat? Tukusta hybridejä? :/

   Poista
 2. Jos ei meillä olisi noin montaa syrkkiä, niin lähtisin cämpsylinjalle heti. Vaikka vain haasteen takia ;)
  Mutta asiaan: Ostin tuon yllä näkyvän Flamingon pikkumökin meitin tulevalle syrkkinaaraalle. Nimenomaan siksi, että se on aika pieni :) Jos nuo saavat valita kahdesta möksästä, niin ottavat lähes aina sen pienemmän. Pieneen ei lisäksi pissailla niin helposti, varsinkaan viistokattoiseen. Noh, täytyy kyllä katsoa kuinka isoksi tuo tulokas kasvaa ;)

  VastaaPoista