sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Päivittelyä

Lisäsinpä viimein Lukijat-kohdan tähänkin blogiin. Että tervetuloa vain lukijoiksi jos kiinnostaapi seurailla tätä blogia, joka on aika ajoin hieman hiljaisempi. Mutta jospa tämäkin vielä tulisi aktiivisemmaksi, jos vaikka menisi suunnitelmat niinkuin pitääkin!

Laitoin lisäksi vielä firmamme bannerin tuohon sivuun, kun aiemmin oli pelkkä linkki. Bannerit laitan jossain vaiheessa vielä muista blogeistani tuohon sivuun!

Lisäksi kävi taas niin, että laitoin varauksen Jonnalle, jonka blogin löydät täältä. Ja uroksen häneltä tahtoisin, selviää sitten kun poikaset syntyvät ja kasvavat, että minkälainen uros :) Jos nyt edes uroksia riittää minulle asti, varauksia on jo ennestään melko paljon, mutta pidetään peukut pystyssä! Jonna on myös nykyään firmamme yhteistyökumppani.
Monesti olen häneltä hamsteria halunnut, kun aina sattunut niin uskomattoman ihania poikasia poikueisiin syntymään! Onneksi pystyin aina hillitsemään itseni, mutta jospa nyt sitten viimein häneltä hamsteri meille asti kipittelisi <3

Vielä semmoinen, että ajattelinpa yrittää vielä kerran roborovskien kanssa ja katsellaan josko eräät tylleröiset meille asti tulisivat :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti